Merkez Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek ;öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler Kuran , iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız Öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.

Başarılar: OKULUMUZUN EN PARLAK 5 YILDIZI Öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında kazandıkları okullar: 1.Zeynep Suude DOĞAN/Halil Kale Fen Lisesi 2.Sümeyye YAŞAR/Atatürk Lisesi 3.Onur İhsan ŞAHMURAT/Bornova Anadolu Lisesi 4.Kübra AYDIN/Bornova Anadolu Lisesi 5.Yaren Bengisu TAŞÇI/Danışmend Fen Lisesi

Saatler: Sabah Devresi 7:30-13:05 Öğle Devresi 13:15-18:00
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: var
Sportif Etkinlikler: Futbol,voleybol,koşu
Bilimsel Etkinlikler: Uzay Kampı ve Bilim Merkezi Gezileri
Proje Çalışmaları: Tübitak Projeleri

WEB - https://kemalpasaataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Meserretçioğlu Caddesi No13 Kemalpaşa/İZMİR

Yerleşim Yeri - Kemalpaşa İlçe merkezinde

Adres - Meserretçioğlu Caddesi No13 Kemalpaşa/İZMİR

Ulaşım Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 20 KM uzaklıkta. İlçe Merkezinde.