Hentbol Başarımız

KEMALPAŞA MERKEZ ATATÜRK OO YILDIZ KIZ HENTBOL TAKIMI

Kemalpaşa Merkez Atatürk Orta Okulu Yıldız Kız hentbol takımımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılı okul sporları hentbol müsabakalarına galibiyetle başladı.

Sezonun ilk maçında Bornova Suphi Koyuncuoğlu Orta Okulu takımı ile karşılaşan kızlarımız müsabakadan 20-8 üstünlükle ayrıldı. 28 Aralık Salı günü Gaziemir Özel TEKFEN Koleji,3 Ocak 2022 Bayraklı Mustafa Çukur OO , 11 Ocak 2022 Buca Gazi OO  maçlarını oynayacak  olan hentbolcularımız çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

Kadrosunda :

HAYRUNİSA ŞAHİN , FERDA BERİL ÖMÜR , FATMA NUR ÇOBAN , BUSE YAREN , AZİZE GÖKÇE DURSUN , NİSA BETÜL ÇORUH , SERAP KARAMEŞE , EYLÜL YILMAZ , ECENAZ ÖZMEN , BERAY CEYLAN , SUZAN NAZ OKUDAN , HATİCE NAZ KARADAĞ , YAREN NUR DURSUN , DENİZ GÖKTAŞ , CEYLİN NUR ÖZKAN ve ECRİN ÇORUH Un bulunduğu takımın antrenörlüğünü TOLGA KÖYBULAN ve FUNDA ARICAN yapmaktadır.

Kulüpler Kategorisinde ilçemizi Kemalpaşa BLD SK adına temsil eden sporcularımız antrenmanlarını Kemalpaşa Kapalı Spor salonunda Haftanın beş günü sürdürmektedir.

Takımımızın öncelikli hedefi İzmir'de dereceye girerek hem ilçemizi hem ilimizi Türkiye Şampiyonalarında temsil etmektir.

23.12.2021 325

23-12-202123-12-202123-12-2021